Vacature (junior) Service Monteur Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Op dit moment zoekt Careermaker voor onze prefered supplier: 4 nieuwe (junior) medewerkers voor de Liftinstallaties. Je komt op basis van werving & selectie bij onze opdrachtgever in dienst d.m.v. een jaarcontract en vervolgens een vast dienstverband.Specialist in Bemiddeling van Professionals naar Vaste Baan!Onze opdrachtgever speelt een hoofdrol op het gebied van Elektrotechnische installaties. De opdrachtgever richt zich op het onderhoud aan liften. Problemen verhelpen op het gebied van Elektrotechniek en hydrauliek, storingen oplossen, meehelpen bij keuringen en uiteraard er voor zorgen dat de liften in je rayon perfect functioneren en lopen/draaien! Je komt te werken bij een wereldwijde topspeler. 4 Service Monteur Liften - Woonachtig omgeving Amersfoort / Barneveld / Arnhem / Zeist

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Als Service Monteur ben je in je eigen rayon verantwoordelijk voor de jouw toegewezen lifteninstallaties. Je zorgt voor periodieke controles en onderhoud, lost kleine tekortkomingen en storingen op. Daarnaast voer je overleg met de klant over het goed in bedrijf houden van de liftinstallaties. Je bent veel onderweg en komt bij de meest uiteenlopende soorten bedrijven en gebouwen. Naast deze reguliere werkzaamheden draai je mee voor storingsdiensten. Kwaliteit en veiligheid van werken staan bij ons voorop. Om je werk goed uit te kunnen voeren krijg je, naast een goed basissalaris, daarom van ons een auto van de zaak, een iPad, mobiel en bedrijfskleding. Ook onze overige arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Denk aan zaken als ADV, overwerk- en onkostenvergoedingen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je krijgt een intensieve opleiding (erkend op MBO 3 niveau) zowel theoretisch als praktijkgericht. Daarnaast bied het bedrijf diverse doorgroeimogelijkheden.

Sector: Techniek industrie

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren