Vacature Assemblagemedewerker Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Als bedrijf van de nieuwe generatie medische hulpmiddelen zet deze toffe organisatie zich in voor het verbeteren van de toegankelijkheid en betaalbaarheid van hoogwaardige gezondheidszorg wereldwijd. Zij bereiken dit doordat het bedrijf alles zelf in huis heeft, van ontwikkeling tot de distributie. Dit zorgt dat iedere medewerker bij dit bedrijf zich kan ontwikkelen en grenzeloze mogelijkheden biedt voor professionele groei.

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Jij bent met jouw fijne motoriek en oog voor detail als productie/assemblagemedewerker een belangrijk onderdeel van en voor het bedrijf. Dagelijks ben je repeterende werkzaamheden aan het uitvoeren, waarbij er gedurende de dienst wel afwisseling is tussen verschillende werkzaamheden alleen zijn de handelingen die je uitvoert consequent hetzelfde tijdens de werkzaamheden. Licht werk waarbij het mogelijk is om dit staand evenals zittend uit te voeren. De producten die jij samen met je collega maakt in de Cleanroom, worden gebruikt tijdens operaties in ziekenhuizen. Over de hele wereld kunnen chirurgen veilig hun werk doen en patiënten helpen tijdens een (noodzakelijke) operatie, door jouw inspanningen!Je bent voornamelijk bezig met onderdelen samenstellen tot gereed medisch product, waarna het product getest gaat worden op haar functionele werking op jouw schone werkplek. Voordat de producten naar de klant toe verzonden kunnen worden is het noodzakelijk dat ze voldoen aan de (hygiëne) eisen, je zorgt ervoor dat deze volgens de richtlijnen worden gereinigd en ingepakt. Als de kwaliteit, de hygiëne en het functioneren allemaal in orde zijn dan kan de order doorgestuurd worden naar de volgende afdeling waarna zij deze klaarzetten om verstuurd te worden.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Bij ons geniet je van een uitstekend salaris, inclusief ploegentoeslag, en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer, een pensioenopbouw met een royale 12% bijdrage, en 27 vakantiedagen. Bovendien ontvang je een tegemoetkoming van €50 netto per maand voor zorgkosten. We bieden een fulltime baan aan met een tijdelijk contract, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.Bij ons staat jouw groei centraal, met volop mogelijkheden voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren continu leren. Daarnaast organiseren we het hele jaar door verschillende leuke bedrijfsactiviteiten en zinvolle initiatieven. Je zult werken in state-of-the-art faciliteiten, waaronder een royale bedrijfstuin, inhouse restaurant en fitnessruimte. Ontdek de voordelen van een carrière bij ons!

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren