Vacature Inspecteur Elektrische Installaties Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Al sinds 2005 is onze opdrachtgever een onafhankelijke partner voor inspecties en beheer van technische installaties (zowel elektrotechnisch als werktuigbouwkundig). Ook zijn zij een expert in het voorzien van advies op milieugebied. Preventie, veiligheid en continuïteit is onderdeel van hun kennispakket. Binnen het team van specialisten staan deskundigheid, onafhankelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Het werkgebied beslaat heel Nederland.

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Onze opdrachtgever biedt jou een uitzonderlijke kans om deel uit te maken van het bedrijf als inspecteur/adviseur voor industriële werktuigbouwkundige installaties. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met klanten in het hoogwaardige technische segment. Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere het uitvoeren van inspecties volgens de SCIOS Scope 5 en 7b normen, het dragen van gedelegeerde verantwoordelijkheid voor gasinstallaties, en het verstrekken van advies in complexe situaties waarbij we onze klanten op hoog niveau ondersteunen om hun zorgen weg te nemen.Als inspecteur ga je diep in op de systemen die je onderzoekt en neem je besluiten op basis van de geldende normen. Jouw technische kennis weet je moeiteloos om te zetten in heldere taal, waardoor je opdrachtgevers en locatie-verantwoordelijken eenvoudig kunt uitleggen waar het om draait. Je voert je taken over het algemeen zelfstandig uit, maar bij grotere projecten werk je in een team. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven, overheidsinstellingen, de industrie en verzekeringsmaatschappijen. Jij bent ons visitekaartje bij deze klanten, dus we verwachten een professionele en representatieve houding.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een gezonde, snelgroeiende onderneming.Een zeer open werksfeer in een jong en flexibel team.Hoge kwaliteitsnormen, met ervaren en gewaardeerde collega's.Een passend salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden.Een bedrijfsauto, die eventueel ook privé gebruikt kan worden.Een laptop, telefoon en uiteraard alle benodigde meetinstrumenten en apparatuur.Mogelijkheid tot thuiswerkenOpleidingsmogelijkhedenDirect op contract bij het bedrijf

Sector: Recreatie, vrije tijd

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren