Vacature Inspecteur Steriele middelen Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Een open, directe cultuur met vakvolwassen collega's. Jullie hebben allemaal je sporen al verdiend op het technische vlak en vullen elkaar aan met verschillende expertises. Collegialiteit en samenwerking is vanzelfsprekend, net zoals trainingen/opleidingen/opfriscursussen. Werknemers blijven hier lang in dienst, een teken van goed werkgeverschap.

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Als Inspecteur Steriele middelen onderzoek je processen en apparatuur binnen de gezondheidszorg en farmaceutische industrie. Door middel van metingen, constateringen en rapportages ondersteun je opdrachtgevers met het up to date houden van deze belangrijke processen binnen de gezondheidszorg. Dit doe je door heel Nederland en soms in België. Opdrachten variëren van een dag tot enkele weken, soms alleen en bij grote projecten met een team. De rapportages op basis van de resultaten van jouw controles en metingen bespreek je met de opdrachtgever. Het maken van rapportages doe jij waar het jou het beste uitkomt: thuis of op één van de kantoren van jouw nieuwe werkgever. Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit en wordt geaccrediteerd, het inwerktraject is dan ook zeer uitgebreid. Om deze reden staan haar inspecteurs bekend als top van de markt.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat bieden we jou?Zeer veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkhedenEen uitstekend salaris waarvan we op dit niveau verwachten dat het aan tafel besproken wordt 8% vakantiegeldLeaseauto zonder reclame en mét privégebruik (indien gewenst)Team- en bedrijfsbonus (afgelopen 6 jaar ieder jaar behaald)24,5 vakantiedagen, 3 ATV dagen en extra dagen naar leeftijd op fulltime basisUitstekende pensioenregelingCollectiviteitskorting op een ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis Achmea

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren