Vacature Validatietechnicus Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Bij deze opdrachtgever kom je rechtstreeks in dienst. Dit internationale bedrijf is marktleider op het gebied van inspecties en certificeringen. De cultuur is open en direct, waarbij collegialiteit erg belangrijk is. Werknemers blijven hier lang in dienst, een teken van goed werkgeverschap.

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Als Validatietechnicus word je uitgenodigd bij opdrachtgevers in de gezondheidszorg en farmaceutische industrie om hun desinfectieprocessen en sterilisatieapparatuur te valideren. Dit doe je door heel Nederland en soms in België. Opdrachten variëren van een dag tot enkele weken. De rapportages op basis van de resultaten van jouw controles en metingen bespreek je met de opdrachtgever. Je zult veel samenwerken met je collega's maar ook zal je regelmatig zelfstandig werken.Na een afgeronde opdracht is er voldoende tijd ingepland om jouw rapportages te maken of de rapportages van collega's te controleren. Rapporteren doe je waar jij dat het prettigst vindt: thuis of op kantoor. Wij willen benadrukken dat het inwerktraject zeer uitgebreid is. Onze opdrachtgever hecht enorm veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Om deze reden staan haar inspecteurs ook bekend als top van de markt.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Zeer veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkhedenEen uitstekend salaris en 8% vakantiegeldLeaseauto zonder reclame en mét privégebruik mogelijkTeam- en bedrijfsbonus (afgelopen 6 jaar ieder jaar behaald)24,5 vakantiedagen, 3 ATV dagen en extra dagen naar leeftijd op fulltime basisUitstekende pensioenregelingCollectiviteitskorting op een ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis Achmea

Sector: Productie, food

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren