Vacature Wil je jezelf constant verbeteren met de nieuwste .NET technieken? Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Oteq
Bedrijfsprofiel: .

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Hier is het mogelijk om jezelf en je oplossingen constant te verbeteren met als kers op de taart jezelf te certificeren als Microsoft Certified Developer.

Bij deze Microsoft Partner word al vanaf de jaren negentig gewerkt met Microsoft technologie. De klanten bevinden zich in diverse branches en de projecten zijn net zo divers. De sfeer is informeel, persoonlijk, flexibel en hecht. Daarnaast hebben al jouw collega’s een ding gemeen en dat is passie voor het ontwikkelen van software. Met bijna 30 man word hier topkwaliteit geleverd in de vorm van innovatieve oplossingen op basis van Microsoft technologie.

Functie-omschrijving
Op deze plek wordt het gestimuleerd om jezelf constant te blijven ontwikkelen en je zal hier dus niet snel aan je plafond komen. Er wordt gewerkt met de technieken van morgen, het is dan ook belangrijk dat je hier feeling mee hebt en een drive om die technieken eigen te maken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid binnen het team en eigen inbreng is belangrijk, dat geeft je een belangrijke rol. Doordat je meerdere collega’s hebt is er altijd ruimte om te sparren en te leren van je collega developers. Je gaat je inhouse bezig houden met het maken van diverse IT oplossingen, Hierbij kan je denken aan het ontwikkelen van registratiesystemen, planningssytemen, websites en mobiele applicaties. Door de diversiteit aan projecten is er nauwelijks een scheiding te maken tussen backend en frontend developers en zal je je dus bezig houden met beide zaken.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Salaris afhankelijk van kennis range € 3000,- tot € 4000,-
Microsoft certificaten behalen
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Flexibele werktijden
Diverse leuke uitjes.

Sector: ICT, Automatisering

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren