Vacature Teamleider Outsourcing - Amersfoort Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: Is aansturen & leidinggeven écht jouw ding? Lukt het jou altijd het overzicht te bewaren, hoe hectisch het ook is om je heen? Vind je het leuk om met een team van ca. 60 man elke dag weer een topprestatie neer te zetten? En werk je ook nog graag in de avond & nacht? Bel ons dan snel!

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Als Teamleider ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor het gehele sorteerproces bij PostNL. Dankzij jou & je collega-teamleiders verloopt de avond zonder problemen en gaan de pakketten op tijd de deur uit. Onder je werkzaamheden vallen: Indelen van de medewerkers op het juiste proces Coachen en motiveren van de medewerkers met als speerpunt continu verbeteren Voeren van functioneringsgesprekken met de medewerkers Houden van een dagelijkse kick-off met leverancier van personeel (kantoor) Zorgdragen voor het dragen van juiste veiligheidsmiddelen door medewerkers (schoenen, hesjes) Maken van een dagelijkse kwaliteitsanalyse en deze delen met medewerkers en management Behalen en borgen van kwaliteit binnen de afgesproken KPI Behalen en borgen van efficiency binnen de afgesproken KPI Voorkomen van voorraad (niet verwerkte productie) Nakomen van gemaakte afspraken met Senior Teamleider en management Bijhouden van een dagelijkse checklist tijdens het proces en deze delen met management Fungeren als gesprekspartner van PostNL voor, tijdens en na de processen (kick-off/kick-down) Aandragen van verbetervoorstellen Naleven van de van toepassing zijnde huis- en gedragsregelsEr wordt gewerkt op maandag t/m vrijdag en op zondag. De starttijd van de diensten ligt tussen 15.00 – 22.00 uur en de eindtijd tussen 23.30 – 08.30 uur.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Een uitdagende baan met leuke, betrokken collega’s Een op jouw ervaring afgestemd salaris Toeslagen & reiskosten op niveau van cao PostNL Veel verantwoordelijkheid & ruimte voor eigen inbreng Een divers aanbod van cursussen & trainingen Coaching door middel van Performance Management Opbouw van pensioen Eens per jaar nieuwe werkkleding en -schoenen Een baan voor lange tijd

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren