Vacature Junior Werkvoorbereider Woning Utiliteits bouw Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Dit uitzendbureau
Bedrijfsprofiel: DIT Bouwcontact houdt zich bezig met het detacheren en uitzenden van personeel in UTA-functies. Dit zijn leidinggevende, technische en/of administratieve functies binnen bouwbedrijven.

Het is heel simpel. Je bent een ervaren bouwkundige of een starter met doorgroeipotentie. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken voor gerenommeerde hoofdaannemers. Projecten die bij je passen. Wil je bijvoorbeeld werken als uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider of calculator? Wij regelen het. Op één voorwaarde: dat je net als wij van aanpakken weet.

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Voor één van onze opdrachtgevers in de omgeving Amersfoort zijn we op zoek naar een junior werkvoorbereider woning- & utiliteitsbouw.

In de functie junior werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de projecten binnen de gestelde planning. De werkzaamheden bestaan uit overleggen met onderaannemers, leveranciers en uitvoering. Ook ben je verantwoordelijk voor de inkoop van contractvorming met deze partijen. Je berekent, selecteert en controleert het benodigde materiaal. Daarnaast werk je aan het opstellen van aanvragen, offertes en de planning. Je bent zowel technisch als organisatorisch deelverantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van een groot woningbouw- en/of utiliteitsbouwproject.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Onze medewerkers kunnen rekenen op gelijke beloning ten opzichte van medewerkers in dienst van het bouwbedrijf. Deze afspraken zijn vastgelegd in het zogenaamde ‘bouwconvenant’. DIT Bouwcontact hecht veel waarde aan toepassing van dit convenant en onderscheidt zich hiermee ten opzichte van vele andere detacheringsbureaus. Zo heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij onze opdrachtgever, bieden wij 24 vakantiedagen, 15 ATV dagen en bouw je pensioen op via het bouwpensioenfonds.

Sector: Bouw, vastgoed

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren