Vacature Werkvoorbereider civiele betonbouw Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Dit uitzendbureau
Bedrijfsprofiel: DIT Bouwcontact houdt zich bezig met het detacheren en uitzenden van personeel in UTA-functies. Dit zijn leidinggevende, technische en/of administratieve functies binnen bouwbedrijven.

Het is heel simpel. Je bent een ervaren bouwkundige of een starter met doorgroeipotentie. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken voor gerenommeerde hoofdaannemers. Projecten die bij je passen. Wil je bijvoorbeeld werken als uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider of calculator? Wij regelen het. Op één voorwaarde: dat je net als wij van aanpakken weet.

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

DIT Bouwcontact is in de regio Amersfoort op zoek naar een werkvoorbereider met ervaring in de civiele betonbouw.

In de functie werkvoorbereider civiele betonbouw ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de projectuitvoering binnen de gestelde planning. Samen met het uitvoeringsteam werk je aan de realisatie van civieltechnische projecten, zoals bruggen, viaducten en tunnels. Je hebt regelmatig overleg met onderaannemers, leveranciers en het uitvoeringsteam. Verder regel je de inkoop en contractvorming met deze partijen. Je signaleert bijkomend meer- en minderwerk en stemt dit af met de opdrachtgever en je team. Door je interesse en ervaring in de civiele betonbouw ben je in staat alternatieve oplossingen aan te dragen.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Onze medewerkers kunnen rekenen op gelijke beloning ten opzichte van medewerkers in dienst van het bouwbedrijf. Deze afspraken zijn vastgelegd in het zogenaamde ‘bouwconvenant’. DIT Bouwcontact hecht veel waarde aan toepassing van dit convenant en onderscheidt zich hiermee ten opzichte van vele andere detacheringsbureaus. Zo heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij onze opdrachtgever, bieden wij 24 vakantiedagen, 15 ATV dagen en bouw je pensioen op via het bouwpensioenfonds.

Sector: Bouw, vastgoed

Opleidingsniveau: HBO/ HTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren