Vacature Loodgieter CV Monteur Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Dit uitzendbureau
Bedrijfsprofiel: DIT is een totaalleverancier voor flexibel technisch personeel. Dus zoek je werk? Wij regelen het!
Het is heel simpel. Je bent een vakman of vrouw. Of je wilt dit worden. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken op mooie projecten. Klussen die bij je passen. Bovendien zorgen wij er samen met jou voor dat je steeds verder komt. Wil je werken in de techniek? Wij regelen het. Op één voorwaarde: dat je net als wij van aanpakken weet.

Wij bieden marktconforme primaire en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden!

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

DIT Techniek is in de omgeving van Amersfoort voor diverse opdrachtgevers en projecten op zoek naar loodgieters en/of cv monteurs.

In de functie loodgieter of cv monteur ben je verantwoordelijk voor reguliere werkzaamheden in de installatietechniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen en installeren van sanitair-, gas-, airco- of cv installaties. Waar nodig verricht je mogelijk ook onderhoudswerkzaamheden. Het betreft projecten in zowel nieuwbouw als renovatie. Je bent voornamelijk werkzaam in de woningbouw of utiliteitsbouw.

Voor deze vacature zoekt DIT Techniek een ervaren loodgieter of cv monteur, maar ook een assistent monteur wordt uitgenodigd om op deze vacature te reageren. Via ons team DIT Vakopleidingen bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Wat wij bieden
Wij bieden marktconforme primaire en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden conform loonverhoudingsvoorschrift!

Sector: Installatie, elektrotechniek, Telecommunicatie

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Solliciteren