Vacature Magazijnmedewerker Amersfoort


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: In Person
Bedrijfsprofiel: PostNL Extra@Home is het nieuwste initiatief van PostNL. Vanaf nu worden in heel Nederland grote pakketten als banken en witgoed niet alleen bezorgd, maar ook geinstalleerd. Daarmee biedt PostNL haar klanten een unieke service.In Amersfoort staat het distributiecentrum van Extra@Home waar dagelijks 4.500 grote pakketten worden verwerkt. Vanwege de snelle ontwikkeling van Extra@Home zoeken we per direct logistieke medewerkers die ons enthousiaste team kunnen versterken.

Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Functieomschrijving:

Als Logistiek medewerker ben je een belangrijke spil in het logistieke proces van Extra@Home. Jij verzamelt orders, bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtauto's en controleert pakken op aantallen, fouten en schades. Samen met een hecht team zorgen we zo voor een fantastische dienstverlening voor de klanten van Extra@Home.Jij bent zelf flexibel en hebt de mogelijkheid om samen met ons jouw werkweek samen te stellen. Als Logistiek Medewerker werk je in een betrokken en enthousiast team. De snelle groei van PostNL Extra@Home maakt het werk bovendien afwisselend en zorgt ervoor dat we telkens nieuwe uitdagingen hebben die we succesvol aangaan.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Je komt te werken in een team van betrokken en enthousiaste collega's bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. De CAO schrijft goede arbeidsvoorwaarden voor. Helaas kent de CAO geen vergoeding voor reiskosten en het werken op onregelmatige tijden. Wel wordt werken op zaterdag met 150% beloond en werken op zondag met 200%.

Sector: Transport, Logistiek

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Parttime

Solliciteren